جلسه میان ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت لوگر و مسئولین شرکت‌ مخابراتی روشن برگزار گردید

naweed_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۶ - ۱۳:۳۶
ولایت لوگر

محترم رئیس مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت لوگر با محترم محمد آصف شریفی رئیس عمومی دفاتر ساحوی شرکت مخابراتی روشن و محترم رحیم الله همگام مسئول زون مرکزی آن شرکت، با حضور داشت محترم دکتور رفیع الله صمیم رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت لوگر و نماینده تنظیم خدمات مخابراتی اترا دیدار و گفت‌گو نمودند.

در این جلسه پیرامون یک سلسه موضوعات از جمله ارتقای ظرفیت سایت‌های خدمات انترنیتی شرکت مخابراتی روشن از 2G به 3G و 4G در تمامی ساحات این ولایت که تحت پوشش خدمات مخابراتی شرکت روشن قرار دارند، بهبود کیفیت مخابراتی، توسعه پوشش خدمات مخابراتی به ساحات محروم این ولایت و همکاری در بخش‌های عام المنفعه و خیریه این ولایت بحث و گفتگو صورت گرفت.

قابل ذکر است که مسئولین شرکت مخابراتی روشن وعد سپردند که در آینده نزدیک با در نظرداشت پلان‌های خویش سه سایت جدید مخابراتی خویش را در شهر پُل علم مرکز ولایت لوگر اعمار می‌نمایند و گسترش خدمات مخابراتی خویش به ولسوالی‌های محروم نیز درنظر دارند که مشکلات مخابراتی باشنده گان ساحات مرکزی و ولسوالی‌های ولایت متذکره حل خواهند شد.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۷:۱۴
Background image

نظارت از کار ساختمانی یک سایت شبکه مخابراتی سلام در ولسوالی شتل ولایت پنجشیر

این سایت مخابراتی که برای مناطق محروم این ولایت به همکاری پروژه دهم تی دی اف برای...

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۴:۵۷
Background image

نظارت از کار ساختمانی یک تعداد سایت های مخابراتی شبکه سلام در ولایت بامیان صورت گرفت

طی این نظارت به شرکت متذکره توصیه گردید تا کار اعمار این سایت های مخابراتی را مطابق به شرایط قرارداد بطور معیاری...

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۳:۴۸
Background image

در ولایت کندز یک سایت شرکت مخابراتی روشن فعال و به بهره‌ برداری سپرده شد

با فعال شدن این سایت مخابراتی، باشندگان منطقه متذکره به خدمات مکالماتی و اینترنت باکیفیت...

بازگشت به خبر