ملاقات وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی با والی ولایت جوزجان

naweed_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۸ - ۱۳:۸
ولایت جوزجان

محترم الحاج مولوی نجیب الله حیات حقانی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی با محترم قاری صاحب گل حیدر ملاقات نموده و در مورد حل مشکلات و ایجاد سهولت‌های مخابراتی بحث و گفتگو کرد.

محترم قاری گل حیدر از اقدامات و تلاش رهبری وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی که طی دو نیم سال اخیر توانسته است اکثر مناطق ولایت متذکره را تحت پوشش مخابراتی قرار دهد و به تعداد ۲۷ سایت مخابراتی را فعال کرده است قدردانی نمود.

در این دیدار والی محترم جوزجان، از رهبری وزارت مخابرات خواست تا برای سایر مناطق که هنوز هم با مشکلات مخابراتی روبرو هستند، تسهیلات مخابراتی فراهم نماید.

محترم الحاج مولوی نجیب الله حیات حقانی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ضمن استقبال از والی محترم و رئیس مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت جوزجان گفت که طی دو سال حدود ۲۷ سایت مخابراتی در ولایت جوزجان فعال شده و در پلان جدید، ایجاد ۱۱ سایت دیگر نیز در این ولایت در نظر گرفته شده است که  بیشتر مناطق محروم از خدمات مخابراتی ولایت جوزجان را تحت پوشش قرار داده و برای باشندگان آن خدمات مخابراتی فراهم خواهد شد.

محترم وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی به والی جوزجان اطمینان داد که وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی از امکانات موجود برای رشد و توسعه تکنالوژی معلوماتی و خدمات مخابراتی در افغانستان استفاده اعظمی می نماید و گام های سریعی را در جهت توسعه برمیدارد.

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۶:۲۳
Background image

به تعداد ۱۵۰ تن محصلین در مرکز آموزشی ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت پکتیا مصروف آموزش هستند

در این مرکز آموزشی، برای این محصلین توسط استادان مجرب  در مدت ۶ ماه بر اساس نصاب...

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۱ - ۱۵:۲
Background image

ارتقای ظرفیت ۶ سایت مخابراتی شبکه مخابراتی سلام در ولایت سمنگان

بر اساس سعی و تلاش مشترک ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت سمنگان، اداره اترا و شبکه سلام شرکت مخابراتی سلام ظرفیت...

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۱ - ۱۴:۱
Background image

برگزاری نشست هماهنگی میان ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت لوگر و مسئولان شرکت‌های انترنیتی، و رسانه‌های صوتی

در این جلسه، محترم مولوی مطیع الله عابد، رئیس مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت لوگر، ضمن استقبال از نمایندگان شرکت‌های ارائه ‌دهنده خدمات انترنتی و رسانه‌های صوتی روی اخذ جواز. . .

بازگشت به خبر