بازدید وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی از ولایت بلخ به منظور ارزیابی خدمات مخابراتی

محترم الحاج مولوی نجیب الله حیات حقانی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، به منظور ارزیابی خدمات مخابراتی و همچنین چگونگی کار پروژه تی دی اف از ولایت بلخ بازید نموده و در آنجا با محترم الحاج محمد یوسف وفا والی و تعداد از مسئولین ولایت بلخ دیدار کرده و دربارۀ خدمات مخابراتی، انترنیت و تکنالوژی بحث و گفتگو کرد.
وزیر صاحب محترم در این نشست در مورد فعالیتهای انجام شده از سوی وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، معلومات مشرح داده و همچنان یادآور شد که به منظور ارایۀ خدمات مخابراتی بهتر، در حال حاضر، کار ایجاد سایتهای مخابراتی در بسیاری از مناطق کشور با سرعت ادامه دارد و با تکمیل این پروژهها، بخشهای زیادی از کشور به خدمات مخابراتی و انترنیتی دسترسی خواهند یافت.
همچنین والی محترم ولایت بلخ در مورد مناطق این ولایت که هنوز از سهولتهای مخابراتی بیبهره اند اشاره کرد و از محترم الحاج مولوی نجیبالله حیات حقانی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، درخواست کرد تا در این مناطق نیز خدمات مخابراتی فراهم شود.
محترم الحاج محمد یوسف وفا والی بلخ، ضمن استقبال از محترم الحاج مولوی نجیبالله حیات حقانی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، بخاطر اینکه بمنظور ارائهای خدمات مخابراتی در مناطق مختلف این ولایت تعداد زیادی سایتهای مخابراتی را در نظر گرفته است اظهار سپاس و قدردانی نمود.
محترم والی بلخ به برخی مناطق این ولایت که هنوز هم به سهولتهای مخابراتی دسترسی ندارند اشاره کرده از محترم الحاج مولوی نجیبالله حیات حقانی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، به منظور فراهم شدن خدمات مخابراتی درخواست ایجاد آنتن های مخابراتی بیشتری کرد.
محترم وزیر صاحب مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، بنابه درخواست مسئولین محلی ولایت بلخ، به شرکتهای مخابراتی که در این سفر ایشان را همراهی میکردند، هدایت داد که ۸ سایت مخابراتی را در مناطقی که از نظر مسئولین محلی ضروری تشخیص داده شده اند، طی سه ماه آینده به طور فوری ایجاد و به بهره برداری بسپارند.
قابل یادآوریست که قبلا ۱۵ آنتن مخابراتی برای مناطق مختلف ولایت بلخ از بودجه تی دی اف نیز منظور شده بود که اکنون مراحل تکمیل آن نزدیک به پایان است. با ساخت ۸ سایت مخابراتی جدید، در مجموع حدود ۲۳ آنتن مخابراتی در ولایت بلخ به بهره برداری سپرده خواهد شد، و مناطق زیادی از این ولایت که از سهولتهای مخابراتی محروم اند، از خدمات مخابراتی مستفید خواهند شد.