وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی در ادامه سفر به شمال ‌شرق کشور از ولایت تخار بازدید کرد

naweed_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۲ - ۱۶:۶
ولایت تخار

محترم الحاج مولوی نجیب الله حیات حقانی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، در جریان سفر به شمال ‌شرق کشور به ولایت تخار رفته و در آنجا با مسئولین محلی و باشندگان منطقه دیدار کرده و در باره مشکلات‌ شان گفتگو کرده و برای حل آن‌ها اطمینان داد.

وزیر صاحب صاحب مخابرات در جریان سفر به ولایت تخار با محترم مولوی سمیع الله حزب الله والی آن ولایت دیدار کرده و در باره خدمات مخابراتی و ایجاد تسهیلات در مناطق مختلف این ولایت گفتگو کرد.

محترم سمیع الله حزب الله از رهبری وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی بخاطر سفر که به این ولایت انجام داده خدمات مخابراتی را از نزدیک ارزیابی کرد اظهار سپاسگزاری نمود.

محترم مولوی سمیع الله حزب الله والی ولایت تخار گفت ، در سه سال گذشته، در بخش خدمات مخابراتی این ولایت کارهای قابل ملاحظه ای صورت گرفته است. وی ابراز امیدواری کرد که برای مناطقی که هنوز با مشکلات مخابراتی روبه ‌رو هستند، آنتن‌های مخابراتی جهت تسهیل ارتباطات و مخابرات در نظر گرفته شود.

قابل یادآوریست، برای مناطقی که از خدمات مخابراتی محروم بوده اند و هیچ‌ گونه تسهیلات مخابراتی نداشتند، ۱۷ سایت مخابراتی از بودجه تی دی اف نیز منظور گردیده، که بخش زیادی از کارهای این سایت‌های مخابراتی تا حد زیادی پیش رفته است.

در مجموع، پس از منظوری ۶ سایت مخابراتی جدید در مناطق مختلف ولایت متذکره، مجموعاً ۲۳ سایت مخابراتی ساخته خواهد شد که بسیاری از مناطق این ولایت از تسهیلات مخابراتی بهره‌ مند خواهند شد.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۶:۵۰
Background image

کار ایجاد یک سایت مخابراتی در ولسوالی سالنگ ولایت پروان آغاز شد

سایت مخابراتی یادشده که کار ساختمانی آن هم‌ اکنون آغاز شده، در مدت چهار ماه...

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۶:۴۶
Background image
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۷ - ۱۵:۱۶
Background image

در ولسوالی برکی برک ولایت  لوگر، سروی جهت ایجاد یک سایت مخابراتی انجام گردید

ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ولایت لوگر در قریه پنده ولسوالی برکی برک  به خاطر...

بازگشت به خبر