محمد فهیم هاشمی: انترنت ارزان و با کیفیت حق شهروندان است!

Author image
enayat_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۷ - ۱۶:۳۰
دیدار

محمدفهیم هاشمی، سرپرست و نامزد وزیر وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی امروز، دوشنبه، 7 دلو، با رییس و برخی از اعضای رهبری شرکت مخابراتی افغان بیسیم دیدار کرد.
در این دیدار، آقای هاشمی با احسان الله بیات درباره وصل شرکت افغان بیسیم با حلقه (رنگ) فایبر و نیز عرضه خدمات انترنتی با کیفیت از سوی شرکت افغان بیسیم، صحبت کرد.
آقای هاشمی تاکید کرد:"انترنت باکیفیت و ارزان حق هر شهروند است و هدف اصلی ما ایجاد زمینه رشد سکتور خصوصی مخابراتی در راستای ارایه خدمات با کیفیت و ارزان می باشد."و در این راستا شرکت های افغان بیسیم و افغان تلی کام تلاش کنند.
احسان الله بیات رییس شرکت مخابراتی افغان بیسیم نیز در این دیدار از همکاری همیشگی این شرکت برای معیاری شدن خدمات مخابراتی خبر داد و وعده داد که در راستای کاهش قیمت انترنت و با کیفیت شدن خدمات انترنتی تلاش می کند.

دیدار

 

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۲:۳۵
Background image

سروی برای ایجاد یک سایت مخابراتی در ولسوالی سنگ تخت ولایت دایکندی انجام شد

از طرف وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی به این ولایت...

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۲
Background image

افتتاح نمایندگی مرکز فروشات و خدمات مشتریان شرکت مخابراتی اتوما در شهر فیض آباد مرکز ولایت بدخشان

شبکه مخابراتی اتوما، به منظور ارائه خدمات بهتر و فراهم نمودن سهولت بیشتر مخابراتی برای مشتریان در شهر...

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۰:۵
Background image

نظارت از یک سایت جدید مخابراتی در ولسوالی خاک افغان ولایت زابل

با فعال شدن این سایت مخابراتی، برای باشندگان منطقهٔ مذکور...

بازگشت به خبر